Ollie Website.png
1222.001.jpeg
Team.001.jpeg
1111.001.jpeg
Huisstijl Keynote (Standaard 4:3).001.jpeg
Ollie Website.png

welkom


SCROLL DOWN

welkom


Ollie is een bureau met een trackrecord om trots op te zijn. 

Op vrijwel alle roc's en mbo colleges in Nederland kun je een referentie van ons vinden. We zijn actief op steeds meer hogescholen en werken al jaren op een aantal middelbare scholen in de regio.  We geven er trainingen, bedenken campagnes, werken aan leukere en meer uitdagende lessen en initiëren nieuwe projecten. Als het kan met een kraakheldere doelstelling en soms op goed (wederzijds) gevoel. Altijd met veel humor ;-). 


Bekijk hier De resultaten van de projecten die door het team van Ollie zijn bedacht en uitgevoerd

1222.001.jpeg

wat doen we?


wat doen we?


Wat doen we? 

Stel je voor.... Zou het niet mooi zijn als studenten wat meer geïnteresseerd/ondernemend/ dienstbaar/gemotiveerd/leergierig/strijdbaar/creatief worden? Dit zijn een aantal thema's waarop wij (onderwijs) projecten, concepten en curriculum ontwikkelen. Vrijwel altijd in samenwerking met docenten en studenten van de school. Naast het ontwikkelen van projecten en concepten, zijn we actief betrokken bij de uitvoer en follow up. Dit komt het proces en eindresultaat natuurlijk ten goede.

Daarnaast geven we veel trainingen en advies over: 

 • uitdagend onderwijs maken
 • imago van de school
 • curriculumontwikkeling
 • peercoaching 
 • excellentie & talent triggeren
 • onderwijs in China

Als je met Ollie samenwerkt - of het nou een kort of lang project is - brengt dat een aantal voordelen met zich mee. We komen bijvoorbeeld graag langs om een presentatie of advies te geven over de ‘hoe je een mooi project voor je studenten kunt ontwerpen’ of ‘wat de slagingskans van peercoaching op je school doet toenemen’ en zelfs over ‘onderwijs in China anno 2017’ kunnen we dankzij onze ervaring veel vertellen. 

Dus heb je een lastig (of leuk) vraagstuk en wil je hierover graag eens met ons sparren? Bel ons op. We helpen je. Dit kost niets extra. Een bijdrage op een teamdag is ook kosteloos, tenzij je wil dat we er een dagdeel bij zijn. 

We werken namelijk graag met je samen en vinden dat je daar ook extra voordeel van moet hebben; een partner waar je wat aan kan vragen zonder dat je er meteen iets voor terug moet doen. Goede karma is ons heel veel waard! 

HIER VIND je FOTO'S VAN ONS IN ACTIE IN TAL VAN VERSCHILLENDE PROJECTEN OP VO, MBO & HBO.  

Team.001.jpeg

team ollie


team ollie


Knock knock. Chudi en Benjamin staan voor je deur. 

Chudi Uzozie

 1983  FONS VITAE LYCEUM UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM - psychologie STELLENBOSCH UNIVERSITY - ZUID-AFRIKA

1983

FONS VITAE LYCEUM

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM - psychologie

STELLENBOSCH UNIVERSITY - ZUID-AFRIKA

Okay. Ik woon al mijn hele leven in de hoofdstad, maar de afgelopen jaren heb ik vele duizenden kilometers afgelegd om leerlingen, studenten en docenten te ontmoeten. Want we doen projecten  in Delft, Boxtel, Meppel, Ede, Sittard, Almelo. Zeg maar  gerust alle (uit)hoeken van Nederland. Dat vind ik ook het toffe van ons werk. We zien over het hele land hoe jongeren zich ontwikkelen - op school en daarbuiten. We helpen hen om hun plannen, ideeën en ambities voor de toekomst te realiseren. Onderscheidend aan mijn eigen werkstijl is dat ik erop gebrand ben mensen in beweging te krijgen. Ik zoek naar datgene what makes people move. Tot op heden is me dat goed gelukt: met de juiste taal, aanpak, beelden en opdrachten, studenten en docenten een stap dichter bij hun doel brengen.

chudi@teamollie.nl


Benjamin Veenstra

 1984  VECHTDAL COLLEGE HOGESCHOOL WINDesHEIM - Communicatie HAAGA HELIA UNIVERSITY - FINLAND

1984

VECHTDAL COLLEGE

HOGESCHOOL WINDesHEIM - Communicatie

HAAGA HELIA UNIVERSITY - FINLAND

Opgegroeid in Hardenberg, een klein stadje in het oosten. Hier heb ik veel kracht en lessen opgedaan. Net als elke jongere speurde ik er naar kansen, antwoorden en aansprekende role models. Altijd met het gevoel dat het leven maakbaar is. Inmiddels ben ik 33 en kijk ik met een glimlach terug op mijn tijd daar, een studie Communicatie in Zwolle en Helsinki en een mooie trackrecord van projecten in het onderwijs. Who would have thought… Onderwijs! Ik was niet bepaald een excellente leerling, maar voelde wel dat ik talenten had. Dit gevoel probeer ik bij anderen op te roepen, te benoemen en te sterken. Ik ontwerp projecten waarin iedereen zich kan ontplooien door van elkaar te leren. Ook ik. Het moment dat ik merk dat er ‘iets aan gaat’ is mijn drijfveer. 

benjamin@teamollie.nl

1111.001.jpeg

ollie x china


ollie x china


Ollie x China

Al ruim twee jaar pionieren we zowel in de grote steden in China, als op scholen dieper in het land. Samen met Chinese studenten geven we er les, doen we presentaties en empoweren we de jeugd om zich maximaal te ontwikkelen en de uitdagingen die hen in China wachten inzichtelijker - en soms wat lichter - te maken. Hieronder krijg je in 5 minuten een idee. 

Inmiddels hebben we een learning site in Shenzhen en werken we samen met studenten en professoren van Shenzhen University om meer Chinese en Nederlandse studenten de kans te geven samen onderwijs maken, les te geven en van elkaar te leren.

Youth empowerment

Daarnaast werken we ook samen met lokale initiatieven, vaak gerund door Chinese jongeren zelf. Een goed voorbeeld hiervan is Horizon, een organisatie van ±50 jongeren die zich -letterlijk- inzet om de horizon van hun leeftijdsgenoten te verbreden. In de zomer van 2016 was Benjamin door Horizon uitgenodigd om voor ruim 100 jongeren in Shanwei, China, te spreken. Dit is grotendeels gefilmd en hieronder te bekijken. 

Ollie is voortdurend op zoek naar scholen die partner willen worden in onze werkzaamheden in China. Meer over Ollie x China vind je hier.  

Huisstijl Keynote (Standaard 4:3).001.jpeg

waar zit ollie?


waar zit ollie?


Waar zit Ollie?

Gelegen in Hilversum's oudste industriële complex, nu Werf 35, bevindt zich de Stookplaats. Ollie heeft hier een kantoor. Precies in het midden van het land. En dat is handig, want we werken namelijk op veel scholen verspreid over Nederland. Ondanks dat we vaak op pad zijn hebben we wél een eigen stek. Op een mooie plek, al zeggen we het zelf. Benieuwd naar Ollie? Bezoek ons!

Bellen kan natuurlijk ook. Chudi is bereikbaar op 06-41848854 en Benjamin op 06-42342660. 

De Stookplaats

Bij de Stookplaats staat de community centraal. Co-creatie, het delen van kennis en de brede Hilversumse creatieve sector ontmoeten zijn belangrijke onderdelen.  

Mussenstraat 9 - Unit H (Ollie)
1223 RB Hilversum

Nu al legendarisch; de Ollie Table Tennis Matches. Naast hard werken doen we ook hard trainen, want er schijnt een toernooi aan te komen op de Stookplaats. En wij van Ollie hebben een (nieuwe) naam hoog te houden. Ben je in de buurt en doe je graag aan borstklopperij? Daag ons uit voor een potje. Tot op heden hebben we al onze gasten verschalkt, maar beter ben jij onze match zodat wij op scherpst zijn tijdens gameday hier op de Stookplaats!