Trackrecord

Hoewel we een nieuw bureau zijn hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het VO, MBO, HBO en voor instellingen en gemeenten. Ons portfolio aan projecten, trainingen en concepten is divers, origineel en altijd in beweging. We boeken de resultaten vaak samen met de school, de studenten en de docenten. Nieuwe ideeën uitwerken, samen met deze doelgroep, tot een écht project is 'what we do best'. Hieronder een aantal voorbeelden van succesvolle projecten die door ons zijn bedacht en uitgevoerd. 

Waar:  Gemeentelijk Gymnasium Hilversum  Wanneer:  2010 - heden (jaarlijks)

Waar: Gemeentelijk Gymnasium Hilversum
Wanneer: 2010 - heden (jaarlijks)

Each one
Teach one 

(VO)

Resultaat: Elk jaar werken alle derdejaars leerlingen van het Gemeentelijk Gymnasium toe naar het geven van workshops over persoonlijke ontwikkeling. Ze bedenken deze workshops zelf. Each one teach one: door leerlingen voor leerlingen, inclusief een inspiratiedag waar de beste nogmaals een podium krijgen om de tweedejaars te inspireren. 

Waar:  MBO College Lelystad  Wanneer:  2010 - heden (jaarlijks)

Waar: MBO College Lelystad
Wanneer: 2010 - heden (jaarlijks)

Excellentie in het MBO

(MBO)

Resultaat: Wij ontwerpen en voeren een excellentie-programma uit vol met uitdagende opdrachten, presentaties, oefeningen en levenslessen. Dit is het eerste excellentie- programma in Nederland waar alle niveaus, opleidingen en leerjaren samen komen. 

Waar:  ROC A12  Wanneer:  2013 - 2016

Waar: ROC A12
Wanneer: 2013 - 2016

Groei in de Techniek

(MBO)

Resultaat: Hoe krijg je de jeugd enthousiast voor de techniek? Vraag het hen zelf. Wij hebben voor het ROCA12 een campagne ontworpen en gedraaid. Drie jaar op rij een gemiddelde groei van 15% pér jaar aan nieuwe aanmeldingen in de techniek. Het project is inmiddels aan de school overgedragen. 

Waar:  ROC van Twente  Wanneer:  2013 - heden (jaarlijks)

Waar: ROC van Twente
Wanneer: 2013 - heden (jaarlijks)

Week v/h
ondernemen

(MBO)

Resultaat: Studenten en docenten organiseren events in de school met als doel 'ondernemendheid & ondernemerschap' te promoten. In april is er jaarlijks een finale-week vol met workshops en sprekers. Binnenin het ROC van Twente hebben we de aanmoedigingsprijs 'meest innovatieve project' van 5K gewonnen (2015).   

Waar:  Drenthe College  Wanneer:  2015 - heden  

Waar: Drenthe College
Wanneer: 2015 - heden  

Peercoaching in de zorg

(MBO)

Resultaat: Peercoaching is aan. Veel scholen willen het. Een aantal doen het. En bij een nog kleiner aantal is het echt effectief. Op het Drenthe College bijvoorbeeld. Dankzij intensief samenwerken met de studenten en docenten (de peers en de coaches) hebben we solide peercoach-cultuur ontwikkeld. Still going strong!

Waar:  Hogeschool van Amsterdam  Wanneer:  2013 - 2017

Waar: Hogeschool van Amsterdam
Wanneer: 2013 - 2017

CE Community

(HBO)

Resultaat: Sinds 2013 bouwen we samen met studenten en docenten aan een sterke peercoach community voor de studenten van de opleiding Commerciële Economie. Inmiddels is de rol van peercoach voor studenten erg gewild en selecteren we alleen de meest gemotiveerde. De opleiding heeft meer grip op uitval en ziet meer verbinding met de eerstejaars. 

Waar:  Techniek Talent (CNV Jongeren)  Wanneer:  2016 - heden (jaarlijks)

Waar: Techniek Talent (CNV Jongeren)
Wanneer: 2016 - heden (jaarlijks)

Techniek Talent

(MBO-HBO-WO)

Resultaat: Studenten die een technische studie aan het MBO, HBO of WO krijgen training van Ollie om sterke voorlichtingen te geven door het hele land. Daarnaast verzorgt Ollie ook het eindevent om de resultaten van de ambassadeurs in de techniek te vieren. 

Waar:  Gemeente Lelystad  Wanneer:  2016 - heden  

Waar: Gemeente Lelystad
Wanneer: 2016 - heden  

Lelystad Creates

(VO - MBO - HBO - WO)

Resultaat: Jongeren in Lelystad organiseren events in Lelystad voor leeftijdsgenoten. Jongeren inspireren om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen om een bijdrage te leveren aan een aantrekkelijk Lelystad. Ollie heeft het project ontworpen en bouwt samen met de deelnemers aan een ambitieuze community. 

Waar:  De Stookplaats (Werf 35)  Wanneer:  2017 - heden  

Waar: De Stookplaats (Werf 35)
Wanneer: 2017 - heden  

Ollie's classroom

(VO)

Resultaat: Een alternatief voor huiswerkbegeleiding, waarin leerlingen in de regio 't Gooi werken aan een zelfontwikkelde motivatie voor school. Ons doel? De drive for life èn voor school aanwakkeren. We geven elke leerling perspectief op de toekomst: abstract en concreet, korte termijn en lange termijn.