Reviews

Yaël Bakker - student ICT  'Benjamin en Chudi zijn twee geweldige mentoren geweest de afgelopen drie jaar. Hun dedicatie en hart voor de zaak heeft mijn innerlijke capaciteiten een weg gegeven om zich in uit te drukken. Ik heb nu al enorm veel gehad aan de skills en aandacht van deze twee heren! Dus als je iets wilt leren over jezelf of een project: begin hier!' Yaël hielp ons tijdens de campagne op het Technova College (ROC A12) om het aantal techneuten op de school te verhogen. Als we een wall of fame hadden, dan hing Yaël er zeker tussen.

Yaël Bakker - student ICT

'Benjamin en Chudi zijn twee geweldige mentoren geweest de afgelopen drie jaar. Hun dedicatie en hart voor de zaak heeft mijn innerlijke capaciteiten een weg gegeven om zich in uit te drukken. Ik heb nu al enorm veel gehad aan de skills en aandacht van deze twee heren! Dus als je iets wilt leren over jezelf of een project: begin hier!'

Yaël hielp ons tijdens de campagne op het Technova College (ROC A12) om het aantal techneuten op de school te verhogen. Als we een wall of fame hadden, dan hing Yaël er zeker tussen.

Floor Vogels - leerling Gymnasium  'Chudi en Benjamin zijn twee toppers vol energie, enthousiasme en positiviteit. Allebei heel relaxt, je kunt ze zien genieten tijdens het lesgeven. Elke leerling krijgt de volle aandacht en skills toegereikt. Zelf denk ik nog vaak terug aan de workshops die ik van hen heb gekregen en samen met ze heb gegeven. Kortom een top duo, heel veel succes!'  Floor heeft onze  jaarlijkse trainingsmodule op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum gevolgd en was één van onze  trainer- assistenten om haar skills en lessen aan jongerejaars over te dragen. 

Floor Vogels - leerling Gymnasium

'Chudi en Benjamin zijn twee toppers vol energie, enthousiasme en positiviteit. Allebei heel relaxt, je kunt ze zien genieten tijdens het lesgeven. Elke leerling krijgt de volle aandacht en skills toegereikt. Zelf denk ik nog vaak terug aan de workshops die ik van hen heb gekregen en samen met ze heb gegeven. Kortom een top duo, heel veel succes!'

Floor heeft onze jaarlijkse trainingsmodule op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum gevolgd en was één van onze trainer-assistenten om haar skills en lessen aan jongerejaars over te dragen. 

Peter Jansen - docent VeVa & Bouwkunde   'Ik heb het afgelopen jaar op project basis samen mogen werken met Chudi en Benjamin. Met hun jonge geest, humor, ervaring en geweldige inzet was het een feest en genot om de samenwerking aan te gaan! Ze zijn enorm goed om altijd het onderste uit de kan te halen. Dit komt mede doordat ze altijd 100% inzet leveren en hun grote creativiteit! Ik ga jullie missen mannen!'  Peter was zeer betrokken als docent om zijn studenten te motiveren als deelnemers van de campagne op het Technova College (ROC A12). Betrokken docent & een erg toffe gast. 

Peter Jansen - docent VeVa & Bouwkunde

'Ik heb het afgelopen jaar op project basis samen mogen werken met Chudi en Benjamin. Met hun jonge geest, humor, ervaring en geweldige inzet was het een feest en genot om de samenwerking aan te gaan! Ze zijn enorm goed om altijd het onderste uit de kan te halen. Dit komt mede doordat ze altijd 100% inzet leveren en hun grote creativiteit! Ik ga jullie missen mannen!' 

Peter was zeer betrokken als docent om zijn studenten te motiveren als deelnemers van de campagne op het Technova College (ROC A12). Betrokken docent & een erg toffe gast. 

 
Bianca Prij - docent Agogiek  ‘In de peercoach module die jullie aanbieden krijg ik enerzijds structuur en middelen om de lessenreeks te geven en anderzijds ervaar ik genoeg ruimte voor mijn eigen inbreng. Dat werkt ontzettend goed’.  Bianca is één van de pionier-docenten op het Drenthe College die vanaf het eerste uur betrokken was bij het implementeren van peercoaching op de afdeling Zorg & Welzijn. 

Bianca Prij - docent Agogiek

‘In de peercoach module die jullie aanbieden krijg ik enerzijds structuur en middelen om de lessenreeks te geven en anderzijds ervaar ik genoeg ruimte voor mijn eigen inbreng. Dat werkt ontzettend goed’. 

Bianca is één van de pionier-docenten op het Drenthe College die vanaf het eerste uur betrokken was bij het implementeren van peercoaching op de afdeling Zorg & Welzijn. 

Ruben Wegstapel - student Bouwkunde     'Ollie ademt onderwijs en begrijpt waarom in het onderwijs de ontwikkeling van leerlingen en studenten altijd op nummer 1 moet staan!'  Ruben doet naast zijn studie tal van extra    curriculaire activiteiten, waaronder lidsmaatschap van het JOB-bestuur (2015-16). Op dit moment loopt hij stage in Sydney, Australie. Ruben is één van onze favoriete sparringpartners in het MBO. 

Ruben Wegstapel - student Bouwkunde

 'Ollie ademt onderwijs en begrijpt waarom in het onderwijs de ontwikkeling van leerlingen en studenten altijd op nummer 1 moet staan!' 

Ruben doet naast zijn studie tal van extra
 curriculaire activiteiten, waaronder lidsmaatschap van het JOB-bestuur (2015-16). Op dit moment loopt hij stage in Sydney, Australie. Ruben is één van onze favoriete sparringpartners in het MBO. 

Floor Laseur -  leerling Gymnasium  'Alle vertrouwen in Ollie! Chudi en Benjamin geven geweldige trainingen en weten altijd weer feedback te verzinnen die zowel positief als leerzaam is: Ontzettend blij ooit samengewerkt te hebben met deze inspirerende mannen.'  Floor heeft onze  jaarlijkse trainingsmodule op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum gevolgd en was één van onze  trainer- assistenten om haar skills en lessen aan jongerejaars over te dragen. 

Floor Laseur - leerling Gymnasium

'Alle vertrouwen in Ollie! Chudi en Benjamin geven geweldige trainingen en weten altijd weer feedback te verzinnen die zowel positief als leerzaam is: Ontzettend blij ooit samengewerkt te hebben met deze inspirerende mannen.'

Floor heeft onze jaarlijkse trainingsmodule op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum gevolgd en was één van onze trainer-assistenten om haar skills en lessen aan jongerejaars over te dragen. 

 
Tobias van der Kaa - mediavormgever  'Benjamin en Chudi zijn twee geweldige gasten. Ze hebben een luisterend oor, zijn extreem enthousiast en zetten zich volledig in om o.a scholen en leerlingen beter te maken. Ze betrekken leerlingen en studenten bij projecten als informatie avonden en open dagen, maar bovenal leren ze je om naar jezelf te kijken. Dit duo zorgt voor een boost aan zelfvertrouwen, motivatie en creativiteit. Ik spreek uit ervaring!' Tobias was erg actief tijdens onze campagne op het Technova College (ROCA 12). Inmiddels is hij  afgestudeerd mediavormgever. 

Tobias van der Kaa - mediavormgever

'Benjamin en Chudi zijn twee geweldige gasten. Ze hebben een luisterend oor, zijn extreem enthousiast en zetten zich volledig in om o.a scholen en leerlingen beter te maken. Ze betrekken leerlingen en studenten bij projecten als informatie avonden en open dagen, maar bovenal leren ze je om naar jezelf te kijken. Dit duo zorgt voor een boost aan zelfvertrouwen, motivatie en creativiteit. Ik spreek uit ervaring!'

Tobias was erg actief tijdens onze campagne op het Technova College (ROCA 12). Inmiddels is hij afgestudeerd mediavormgever. 

Isa Hertoghs -   leerling Gymnasium  'Jullie zijn echt twee geweldige 'leraren' voor mij geweest. Ik ben jullie nog altijd dankbaar voor alle dingen die ik heb kunnen meenemen van jullie trainingen. Jullie zijn top!' Isa heeft onze jaarlijkse trainingsmodule op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum gevolgd en was één van onze trainer-assistenten om haar skills en lessen aan jongerejaars over te dragen.     

Isa Hertoghs - leerling Gymnasium

'Jullie zijn echt twee geweldige 'leraren' voor mij geweest. Ik ben jullie nog altijd dankbaar voor alle dingen die ik heb kunnen meenemen van jullie trainingen. Jullie zijn top!'

Isa heeft onze jaarlijkse trainingsmodule op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum gevolgd en was één van onze trainer-assistenten om haar skills en lessen aan jongerejaars over te dragen. 

 

 

Henri Dekker - student Facilitair  Ik ben uitstekend begeleid tijdens het evenement 'De Week van het Ondernemen'. Ik heb veel aan jullie advies en begeleiding gehad. De persoon wie ik nu ben heb ik mede te danken aan Chudi en Benjamin! Henri is komend jaar voorzitter van de Centrale Deelnemersraad van het ROC v. Twente (2016-2017). Hij vertegenwoordigt hierin de belangen en kansen van de studenten op het ROC v. Twente. 

Henri Dekker - student Facilitair

Ik ben uitstekend begeleid tijdens het evenement 'De Week van het Ondernemen'. Ik heb veel aan jullie advies en begeleiding gehad. De persoon wie ik nu ben heb ik mede te danken aan Chudi en Benjamin!

Henri is komend jaar voorzitter van de Centrale Deelnemersraad van het ROC v. Twente (2016-2017). Hij vertegenwoordigt hierin de belangen en kansen van de studenten op het ROC v. Twente. 

 
Michael van Ingen - Student elektrotechniek  'Benjamin en Chudi zijn twee top mensen met ieder hun eigen kwaliteiten die verstand hebben van hun vak. Dat deze jongens echt verstand hebben van hun vak is bij mij naar voren gekomen door dat we hun hulp onze open dagen en info avonden op het ROCA12 veel beter hebben georganiseerd en aangekleed. Deze twee mannen zijn een ware inspiratie bron geweest niet alleen school gericht maar ook maatschappelijk gericht. Zoekt u kwaliteit en service dan zou ik zeker bij deze heren aankloppen!' Michael heeft een grote rol gespeeld in het eerste -doorslaggevende- jaar van onze campagne die we samen met de studenten van het ROC A12 hebben gedraaid. Ons doel was hierbij meer enthousiasme en groei te veroorzaken voor de technische opleidingen. 

Michael van Ingen - Student elektrotechniek

'Benjamin en Chudi zijn twee top mensen met ieder hun eigen kwaliteiten die verstand hebben van hun vak. Dat deze jongens echt verstand hebben van hun vak is bij mij naar voren gekomen door dat we hun hulp onze open dagen en info avonden op het ROCA12 veel beter hebben georganiseerd en aangekleed. Deze twee mannen zijn een ware inspiratie bron geweest niet alleen school gericht maar ook maatschappelijk gericht. Zoekt u kwaliteit en service dan zou ik zeker bij deze heren aankloppen!'

Michael heeft een grote rol gespeeld in het eerste -doorslaggevende- jaar van onze campagne die we samen met de studenten van het ROC A12 hebben gedraaid. Ons doel was hierbij meer enthousiasme en groei te veroorzaken voor de technische opleidingen. 

Jeroen Boschma - Founding Partner Increation Company  'TWO great guys that will make you flip your thinking about what it is that youngsters want..... from you!’ Jeroen Boschma is een creatief directeur en kunstenaar in marketing, communicatie en reclame sinds 1992. Zijn stijl is onnavolgbaar, hij doet geen concessies en is juist hierdoor expert in het van de grond krijgen van nieuwe concepten, ideeen, merken en innovaties vanuit de jeugdcultuur. Zijn trackrecord is hier het bewijs van.

Jeroen Boschma - Founding Partner Increation Company

'TWO great guys that will make you flip your thinking about what it is that youngsters want..... from you!’

Jeroen Boschma is een creatief directeur en kunstenaar in marketing, communicatie en reclame sinds 1992. Zijn stijl is onnavolgbaar, hij doet geen concessies en is juist hierdoor expert in het van de grond krijgen van nieuwe concepten, ideeen, merken en innovaties vanuit de jeugdcultuur. Zijn trackrecord is hier het bewijs van.

Julius Onland -   leerling Gymnasium  Chudi en Benjamin zijn voor mij twee top begeleiders geweest. Met een groots enthousiasme en oprechte interesse hebben ze op het GGH velen  15 en  16 jarigen geholpen. Door inspirerende filmpjes, quotes en denkoefeningen ga je over jezelf nadenken op een manier, die mij nog onbekend was. De verschillende skills, die je worden aangeleerd, zijn dagelijks toepasbaar en helpen je doelen in het leven te overwinnen. De cursus van Chudi en Benjamin kan iedereen, van jong tot oud, verder helpen en wordt zeer aangeraden!  Julius heeft onze jaarlijkse trainingsmodule op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum gevolgd en was één van onze trainer-assistenten om zijn skills en lessen aan jongerejaars over te dragen. 

Julius Onland - leerling Gymnasium

Chudi en Benjamin zijn voor mij twee top begeleiders geweest. Met een groots enthousiasme en oprechte interesse hebben ze op het GGH velen 15 en 16 jarigen geholpen. Door inspirerende filmpjes, quotes en denkoefeningen ga je over jezelf nadenken op een manier, die mij nog onbekend was. De verschillende skills, die je worden aangeleerd, zijn dagelijks toepasbaar en helpen je doelen in het leven te overwinnen. De cursus van Chudi en Benjamin kan iedereen, van jong tot oud, verder helpen en wordt zeer aangeraden!

Julius heeft onze jaarlijkse trainingsmodule op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum gevolgd en was één van onze trainer-assistenten om zijn skills en lessen aan jongerejaars over te dragen.