O!

Uitdagend onderwijs als basis voor alle andere tricks in het leven.

Education, projects & events. De afgelopen 10 jaar hebben Benjamin Veenstra (33) en Chudi Uzozie (34) zich gespecialiseerd in dit gebied. Hun trackrecord bestaat uit samenwerkingen met tientallen scholen waar zij lastige vraagstukken hebben opgelost, diverse projecten en events mogelijk maakten en nieuwe (onderwijs)concepten hebben gelanceerd. Waar mogelijk in nauwe samenwerking met leerlingen, studenten en docenten. 

wat is een ollie?

De ollie is een essentiële trick in het straat skateboarden en wordt gebruikt om te springen op, over, of van obstakels. Veel tricks zijn afhankelijk van een goede ollie - bijvoorbeeld de kickflip en heelflip - en voor een skateboarder is het vaak de eerste trick op het lijstje. 

Als basis trick is de ollie echter verre van makkelijk. Het vergt ontzettend veel toewijding, oefening, bloed, zweet en tranen om ‘m echt goed te beheersen. Soms lukt ‘ie ineens een paar keer achter elkaar, vervolgens kun je 'm diezelfde dag niet meer lekker maken. 

"Om een ollie te kunnen heb je spirit nodig."

De spirit om door te zetten, jezelf te pushen, naar anderen te kijken en om feedback te vragen. Je probeert het honderd keer en ook al voel je geen vooruitgang… Je stapt toch opnieuw op je board, want je hebt een doel voor ogen. Je wil een ollie kunnen, toch? Deze spirit vind je terug in onze werkstijl. We werken hard, zijn niet bang om te vallen en al helemaal niet om weer op te staan. Onze projecten zijn doelgericht, avontuurlijk en vragen om lef van onszelf en de opdrachtgever.

Benjamin & Chudi