O!

Uitdagend onderwijs als basis voor alle andere tricks in het leven.

De ollie is een essentiële trick in het straat skateboarden en wordt gebruikt om te springen op, over, of van obstakels. Veel tricks zijn afhankelijk van een goede ollie - bijvoorbeeld de kickflip en heelflip - en voor een skateboarder is het vaak de eerste trick op het lijstje. 

Als basis trick is de ollie echter verre van makkelijk. Het vergt ontzettend veel toewijding, oefening, bloed, zweet en tranen om ‘m echt goed te beheersen. Soms lukt ‘ie ineens een paar keer achter elkaar, vervolgens kun je 'm diezelfde dag niet meer lekker maken. 

Om een ollie te kunnen heb je spirit nodig.

De spirit om door te zetten, jezelf te pushen, naar anderen te kijken en om feedback te vragen. Je probeert het honderd keer en ook al voel je geen vooruitgang… Je stapt toch opnieuw op je board, want je hebt een doel voor ogen. Je wil een ollie kunnen, toch? Deze spirit vind je terug in onze werkstijl. Onze projecten zijn doelgericht, avontuurlijk en vragen om lef van onszelf en de opdrachtgever. We werken hard, zijn niet bang om te vallen en al helemaal niet om weer op te staan.

'Uitdagend onderwijs als fundament voor alle andere tricks in het leven'. Een gezond bewustzijn over wat je kan, wat je graag wil leren en ook wat niet je ding is. Met Ollie aan je zijde gaat dit lukken! 

Benjamin, Chudi & Eva