Ollie's classroom

Met Ollie’s classroom bieden we middelbare scholieren in de regio ’t Gooi de kans om een half jaar training, begeleiding en workshops te krijgen die bijdragen aan een perspectief op de toekomst, meer zelfbewustzijn en duurzame motivatie.

Personal coaching gemixt met een gezamenlijk programma. We zoomen in op wat verdiepende onderwerpen, waar Ollie tegelijkertijd bouwt aan een vertrouwde relatie met de leerling. Dat is volgens ons één van de succesfactoren voor positieve verandering.

Ollie's classroom.jpg

where focus goes
energy flows

Ons doel? De drive for life èn voor school aanwakkeren. We geven elke leerling perspectief op de toekomst: abstract en concreet, korte termijn en lange termijn. Gedurende Ollie’s classroom ontwikkelen ze een manier die voor hen werkt, waardoor zij met een zelfontwikkelde motivatie voor school en andere activiteiten bezig kunnen zijn.

Aanmelden kan vanaf nu. Stuur hiervoor een mailtje naar Eva. Ollie's classroom vindt plaats bij ons op Werf 35, een inspirerende broedplaats van start- ups, events en jong talent. De perfecte plek om laagdrempelig nieuwe inspiratie op te doen, ook voor jongeren.

Meer weten? Heel begrijpelijk. We hebben een brochure gemaakt waarin we alles rustig toelichten. Kom je toch iets tegen dat je graag wil weten en niet in de brochure kunt vinden? Let us know...  

Link