welkom in The Board Room

Altijd al willen weten hoe je een bedrijf runt? Kijk je regelmatig naar inspirerende talks of vlogs van start-up founders en eigenwijze ondernemers zoals Elon Musk, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Olçay Gulsen, Mascha Feoktistova en vele anderen...? Heb je zelf ook ideeen om een product, dienst of initiatief te lanceren, maar ben je op zoek naar inspiratie, advies of gewoon een groep waarin je actief feedback krijgt? Ja? Ben jij dit? The Board Room zoekt je. Leeftijdsgrens is ±14 tot ±20 jaar, maar als je hier buiten valt horen we graag waarom jij een plekje in The Board Room goed kan gebruiken.  

Ivo Agelink

Leadership is not about a title or a designation. It's about impact, influence and inspiration.

Ivo Agelink (21) wilde een eigen onderneming starten gericht op Personal Training & Motivation. Tijdens een Bootcamp Ondernemerschap, mede georganiseerd door Ollie, maakte hij veel indruk in het uitwerken van nieuwe ideeën, personal branding en opdoen van nieuwe contacten. Inmiddels is hij personal trainer. Daarnaast heeft hij in korte tijd succesvol lopend Instagram opgebouwd. 

Wat is het? 

In The Board Room is er plek voor 8 ambitieuze ondernemende jongeren uit de omgeving Hilversum. Je krijgt een half jaar lang gratis training en vette talks van jonge start-ups, ervaren ondernemers, visual designers, editors en trainers die allemaal succesvol zijn in hun eigen markt. Om de 3 weken kom je als groep samen en krijg je een college van 1 van de 7 Inspirators waarmee The Board Room samenwerkt.

HFaustino.com-Chudi and Benjamin-5755.jpg

'We willen het start-up klimaat voor jongeren in 't Gooi

 aantrekkelijk maken.' 

 

Chudi en Benjamin van Team Ollie begeleiden het team van The Board Room en zorgen ervoor dat je de adviezen van The Inspirators leert toe te passen en... Dat de deadlines van het organiseren van jullie start-up event gehaald worden. Zij runnen sinds 2016 zelf een Start-up, Ollie, waarbij ze projecten doen gericht op persoonlijke ontwikkeling, motivatie en ondernemerschap. 

Elke meeting werk je verder aan het uitwerken van een idee, concept of ga je aan de slag met het organiseren van het eerste start-up event in Hilversum voor en door jongeren. Dit. Is. Een. Unieke. Kans. Het is geen vereiste dat je een bedrijf(idee) hebt, maar wel een grote interesse hierin. Concreet betekent dit dat -als je een plekje in The Board Room- hebt krijgt, dat je:

  1. Masterclasses, workshops en lezingen krijgt van locale (jonge en ervaren) ondernemers, met name die van Werf 35. 

  2. Begeleiding krijgt om een eigen idee, concept of dienst verder te ontwikkelen. 

  3. Als groep een start-up event organiseert om jonge geïnteresseerden enthousiast te maken voor ondernemerschap, zodat de community groeit. 

  4. Ook zelf advies mag geven aan ondernemers over jouw specialisme.  

Doe je mee aan The Board Room dan commit je jezelf voor een half jaar aan het project. Naast  leerzame ervaringen krijgen Boardmembers een certificaat en kom je in aanmerking voor één of meerdere groepsexcursies naar inspirerende bedrijfsomgeving en start-up communities. Meetings vinden altijd plaats op De Stookplaats op Werf 35.  

Inspirators

Vanuit onderstaande pool van inspirators krijg je workshops, lezingen en advies. Wat dat gaat zijn, dat is natuurlijk per persoon verschillend. Vast staat dat deze ondernemers je meenemen in hun route naar succes (en het falen dat hierbij komt kijken). Deze inspirators zijn: 

Veelgestelde vragen
 

1. Ik wil wel, maar ik ga gewoon naar school!
Goed nieuws! The Board Room vindt plaats aan het einde van de middag, waarbij we het altijd combineren met avondeten. Als jij je deadlines van je studie of school in de gaten houdt, dan kun je het prima combineren. En ja, het kost je extra tijd, maar als je gemotiveerd bent, moet dat geen probleem zijn. 

2. Wat is een boardroom eigenlijk? 
In grote bedrijven zoals Google, Facebook en AirBnB is de board room dé plek waar de directie beslissingen neemt die de toekomst bepaalt van het bedrijf. Ideeën, strategie, pitches, plannen en de plannen uitvoeren… alles komt voorbij. Vaak bestaat deze directie uit de oprichters van het bedrijf, ervaren medewerkers en adviseurs. De start-up wereld en internetondernemers laten zien dat leeftijd en een indrukwekkend cv niet altijd alles zegt. Directeuren worden steeds jonger en de bedrijven en ideeen van jonge ondernemers worden steeds groter én succesvoller.

3. Wanneer start The Board Room?
The Board Room Season 1 is inmiddels van start. Je kunt je dus niet meer inschrijven voor deze editie. Medio oktober gaan de inschrijvingen voor een tweede seizoen van start. Spreekt dit concept je aan en woon je in de omgeving van 't Gooi (en val je binnen de leeftijdsgrens)? Mail ons dan alvast en dan nemen we je mee in de mailing van het tweede seizoen. Bel of mail Benjamin (06-42342660)

4. Zijn er kosten aan verbonden? 
Nope! The Board Room is een initiatief van Ollie en alle Inspirators én de Stookplaats en wordt mede mogelijk gemaakt door het Stadsfonds Hilversum. 

5. Ik ben ondernemer, kan ik jullie helpen? 
Zeker! We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratoren en partners die The Board Room willen helpen. Denk aan advies, colleges en sponsoring. Heb je een idee? We horen het graag! 

partners en sponsoren

The Board Room is een concept ontwikkeld door projectbureau Ollie en mede mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum, de Stookplaats en vele ondernemers actief op Werf 35, waaronder Rik Oostenbroek, Beastmount, Peter Driessen, Meutt, Chef aan de Werf, Brave Media en Out Hout.