Ollie's Classics

P2150308.jpg

PeerCoaching

In de afgelopen jaren hebben scholen in het MBO en HBO geholpen met het opzetten en implementeren van peercoaching in de opleiding. In co-creatie met studenten en docenten hebben we een leerlijn peercoaching ontwikkeld.

Deze leerlijn bestaat uit een basisdeel dat voor elke student toegankelijk is en een verdiepend keuzedeel (als MBO keuzedeel opgenomen), waarbij de studenten elkaar echt gaan coachen. Beide delen sluit naadloos op elkaar aan. 


P2050144.jpg

Leadership in het VO

Elk jaar werken we samen met alle derdejaars leerlingen van het Gemeentelijk Gymnasium toe naar het geven van workshops over persoonlijke ontwikkeling. Ze bedenken deze workshops zelf: door leerlingen voor leerlingen, inclusief een inspiratiedag waar de beste nogmaals een podium krijgen om de tweedejaars te inspireren. Team Ollie

 

 


P1221238.jpg

Lelystad Creates

Lelystad Creates is een team van jongeren en professionals die bouwen aan een community. Onze uitdaging is om de jongste generatie van Lelystad te verenigen door middel van inspiratie, ondernemerschap en kennis.

Ons doel? Jongeren inspireren om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen om een bijdrage te leveren aan een aantrekkelijk Lelystad.